SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvilken slags tøj kan jeg aflevere?
Du skal aflevere mellem tre og fem stykker af det bedste tøj, du kan undvære de næste seks måneder. Der er ingen krav til mærker og pris, men det er vigtigt, at alt det tøj, der er i vores klædeskab, er i høj kvalitet dvs. fri for forvaskede t-shirts, fnuldrede sweatere og alt billigt polyester.

Hvad med vask?
Du vasker selv det tøj, du har lånt. Dermed holder vi prisen nede og sparer både vand, CO2 og penge.

Følg de vaskeanvisninger, der står ved tøjet her på siden. Brug den rigtige sæbe til henholdsvis farvet og hvidt tøj og specialsæbe til uld og silke og meget gerne sæbe uden parfume. Noget tøj må kun vaskes ved 30 grader mens andet skal renses. Du står ikke selv for rensning, der gør Another Closet.

Er du i tvivl, så aflever tøjet uvasket tilbage, så hjælper vi. No problem.

Hvor længe binder man sig?
Du binder dig ikke til noget. Du kan opsige dit abonnement lige, når du vil og så løber det måneden ud. Du går bare ind på din profil, og opsiger abonnementet.

Hvordan opsiger jeg mit abonnement?
Du kan opsige dit abonnement, når du har lyst, inde på din profil på Anothercloset.dk. Når du opsiger, skal du også sende en mail til: hej@anothercloset.dk – så kan vi nemlig aftale, hvornår du afleverer det lånte tøj og får dit eget retur.

Hvor tit er der saloner?
Der er lokale saloner 10 gange om året i hver by. To gange om året bliver du inviteret til større saloner, hvor en gæst kommer og fortæller om deres bæredygtige foretagende.

Hvilke størrelser kan jeg finde til salonerne?
Another Closet er for alle størrelser. Målet er at dække både XXS og XXL og alt derimellem, men størrelserne i deleklædeskabene afspejler naturligvis medlemmerne. Jo flere forskellige mennesker vi er, jo større diversitet i udvalget.

Hvad hvis tøjet går i stykker?
10 kr. af dit abonnement går til vedligeholdelse af tøj og reparationer. Der kan nemlig ske uheld, og det er vi indforståede med. Hvis tøjet går i stykker, finder vi en løsning mellem de to involverede parter – i sidste ende dækker Another Closet tabet.

Har du et stykke tøj, der er uerstattelig, skal du ikke låne det ud.

Hvad hvis jeg ikke kan komme til en salon?
Der vil altid være en salon eller to, du ikke kan komme til. Det er helt ok. Du kan nemlig komme forbi klædeskabet i den lokale by og bytte dit tøj. Der er et mindre udvalg i de skabe end til salonerne, derfor er det en god idé at prioritere salonerne.

Hvor mange mennesker deltager i en typisk salon?
Typisk er vi mellem 15 og 30 mennesker samlet til hver salon.

KONTAKT
hej@anothercloset.dk
Tønsbergvej 104 – 4000 Roskilde
CVR nr.: 28253583
© 2023 Another Closet